HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 §:N MUKAINEN REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä
PlayGain Oy
Rantakukantie 1 B 9
90540, Oulu
puh. +358 45 105 7337

2. Rekisteriasiat
Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi
PlayGain Oy:n markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja PlayGain Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, PlayGain Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella PlayGain Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö
Kaikki asiakas- ja markkinointirekisterimme tiedot ovat kerätty seuraavissa asiayhteyksissä:

• Kerätty omien työntekijöidemme toimesta julkisten tietokantojen, verkkosivujen ja tiedotteiden kautta.
• Kerätty verkkosivullamme olevien lomakkeiden kautta.
• Kerätty tapahtumissa (kuten Henkilöstö & Esimies, 600minutes People and Culture tai Work Goes Happy).
• Kerätty ilmoittautuessasi esimiesvalmennuksiimme tietyn valmennuksen ilmoittautumislomakkeella.

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

Nimi
Sähköpostiosoite
Matkapuhelinnumero
Yritys ja asema
Yrityksen osoitetiedot

PlayGain käyttää sivustoillaan evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan PlayGain Oy:n asiakastietojärjestelmästä ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan pyynnöstä.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella parhaan mahdollisen asiakaspalvelun tuottamiseksi. Tietojasi kohdellaan aina luottamuksellisesti ja yksityisyyden suojaa kunnioittaen. PlayGain Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

TIETOSUOJA JA -TURVA

Lupauksemme asiakkaillemme on, että sekä teknologiamme että prosessimme vastaavat Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 (GDPR) vaatimuksia.

Näin huolehdimme, että toimintamme vastaa lakimuutoksia:

• PlayGainin tietovarastot ja palvelimet sijaitsevat Suomen sisällä ja noudattavat aina kohdemaan lainsäädäntöä.

Henkilötietojen käsittely asiakkaan puolesta

Koska palveluidemme toimittaminen vaatii hyvin usein henkilötietojen käsittelyä asiakkaan puolesta ja lukuun, olemme lisänneet yleisten toimitusehtojemme rinnalle tietosuojaliitteen, jossa määritellään meidän ja asiakkaidemme velvoitteet henkilötietojen käsittelyyn liittyen.

Henkilötietojen käsittelyä koskeva tietosuojaliite liitetään osaksi PlayGainin ja asiakkaan välisiä sopimuksia, ja se astuu automaattisesti voimaan 25.5.2018 alkaen. Liitteen hyväksyminen ei edellytä asiakkaalta toimenpiteitä.